Voor veel mensen staat vakantie in het teken van genieten. Een paar dagen helemaal tot rust komen, nergens aan denken en genieten van de omgeving waar je bent. Één van de concepten die de laatste jaren erg in opkomst is en hier helemaal bij past is de all inclusive vakantie.

Ultiem genieten in de mooiste resorts over de hele wereld en je geen enkele zorgen maken over de financiën. Op een all inclusive vakantie zijn vrijwel alle kosten voor het eten en drinken namelijk gedekt en zit het bij de prijs inbegrepen. Heerlijk toch?

All inclusive reizen erg populair

Tot een aantal jaar geleden zag je all inclusive resorts met name in de landen Egypte en Tunesië. Resorts waar je eigenlijk niet van af kan omdat het buiten het resort niet veilig is of omdat er simpelweg niets te doen is. Dan kiest men toch liever voor een vakantie naar bijvoorbeeld Griekenland of Spanje.

Vandaag de dag zien we ook in deze meer aansprekende vakantielanden steeds vaker goede all inclusive aanbiedingen.

Hiermee combineer je het beste van beide werelden; je maakt gebruik van alle faciliteiten van het hotel of resort en kunt dus eten en drinken wat je wil, maar je geniet ook van een bestemming met een prachtig strand, een gezellig stadscentrum en je trekt er met je huurauto lekker op uit.

Genieten in Spanje

Zie je het al voor je? Je kiest voor een all inclusive reis naar Spanje en op één van de prachtige Spaanse bestemmingen zoals Mallorca, Alicante of Gran Canaria staat er een prachtig hotel op je te wachten.

Je wordt met open armen ontvangen en je geniet van heerlijk eten en drinken wanneer je maar wil. Ontbijt, lunch, diner, alles wordt voor je verzorgt. In de tussentijd trek jij de omgeving in. Je gaat naar de mooiste stranden, bezoekt leuke steden en dorpen in de omgeving en geniet van het echte Spaanse land.

Dat klinkt voor velen als de ultieme vakantie, en het is daarom geen verrassing dat steeds meer mensen voor deze vorm van vakantie vieren kiezen. Geniet ervan!