Wanneer de heetste maanden van het jaar weer achter ons liggen, biedt dit de ideale kans voor een voordelige zonvakantie in september. Nadat de meeste toeristen weer naar huis zijn, worden alle fijne accommodaties een stuk goedkoper. Wat is er lekkerder dan nog even naar de zon afreizen om dat kleurtje waar je zo hard voor hebt gewerkt te behouden!

Canarische Eilanden

De Canarische eilanden blijven een lekker temperatuurtje houden in de naloop van de zomer. De temperaturen stijgen dagelijks nog tot gemiddeld 28, ideaal weer om nog lekker op het strand te liggen of een verfrissende duik te nemen in de zee. Niet zo’n zin meer in een strandvakantie? De eilanden zijn ook ideaal voor een actieve vakantie. Bijvoorbeeld een fiets huren om zo het eiland te ontdekken is een echt aanrader.

Griekenland

Met een vakantie naar een Grieks eiland kan je eigenlijk de plank niet misslaan wat betreft een fijne, zonnige vakantie. Ook in de maanden na de zomer is het hier aangenaam vertoeven. Het zeewater is nog steeds heerlijk om een duik in te nemen of om een watersport te beoefenen. Afgelopen jaren zijn de temperaturen opgelopen tot gemiddeld 30 tot 35 graden. Ondanks dit heerlijke warme weer zullen de stranden een stuk minder vol zijn, ideaal dus!

Turkije

Als je graag wilt nazomeren voor een voordelige prijs, zit je in Turkije zeker op de juiste plek.  Om te beginnen is het er altijd lekker zonnig weer. Ook zul je ervaren dat Turkije een andere cultuur heeft dan Nederland, maar toch nog lekker dicht bij huis is. Ook in het najaar is Turkije een heerlijke bestemming om zorgeloos te genieten van je vrije dagen. Overdag stijgen de temperaturen tot gemiddeld 25 graden, een goede temperatuur om te relaxen aan het strand maar ook om unieke Turkse hotspots te bezoeken.

Heb je meer inspiratie nodig voor de perfecte nazomer bestemming? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje op VakantieDealz.nl.